Клиенти на различни авиокомпании споделят  снимки на най-лошите ястия, които са

...
Клиенти на различни авиокомпании споделят  снимки на най-лошите ястия, които са
Коментари Харесай

Класация на авиокомпаниите с най-гадната храна

Клиенти на разнообразни самолетни компании споделят  фотоси на най-лошите ястия, които са били сервирани на борда, с Британската асоциация на потребителите Which?. Пълният антирейтинг на храните е оповестен на формалния уеб страница на организацията.

И по този начин, измежду първите се подрежда фотография на Били Шиърър, който летял с Ryanair и получил „ мокри картофени вафли, набръчкани кренвирши и замразен пудинг “ за закуска. „ В нашето изследване Ryanair беше освен най-лошата самолетна компания, само че и получи единствено една звезда за храна на борда “, споделя уебсайтът Which?.

Вторият кадър е обезпечен от Ник Ейвъри, който пътувал с индийския транспортьор SpiceJet, който сервирал странна на тип закуска. „ Изглежда като омлет, салами и нещо кафяво. На усет е както наподобява “, изяснява Ейвъри.

В допълнение, в антирейтинга попаднаха норвежките авиолинии, които, съгласно описанието на създателя на фотографията, сервират нещо, което наподобява като " мръсотия ". На фотографията, направена от пасажер на самолетна компания, пилетата и картофеното пюре плуват в мазнини.

Списъкът обаче включва освен ястия, сервирани в икономична класа. Дейвид Бал, който летял от Англия за Мавриций с бизнес класа на British Airways, също се оплака от храната си. Той изпрати фотография на „ сушено пиле, мъртъв карфиол и приготвен ориз “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР